2017-04-04 1658 views
間唔中想食餐buffet,但又知最貴生蠔類唔係my favor,所以平平地嘅buffet之選,講真又食得唔係多,通常都係去個2,3 間。其中呢間,因為經常係個頭出沒,所以最常幫襯。之前無左,因為佢無劇意宣傳,一般人未必知佢有得食,而家有返太好了。好好呆嘅海南雞飯,我每次去必食。飲品選擇都算多,熱飲啡,綠茶,朱古力。。。凍有汽水,果汁,但當然想多D一般冷盤要有嘅都齊,最好味華道夫沙津。中西湯,一向中湯好味。今次個忌廉湯自加粟米,唔錯。熱葷今次有天婦羅,炸蝦一出就無,太開心食左3隻無影相添!仲有自制waffle,加左3球雪糕。近排轉左雪糕牌子,正好多。甜品比半年前少左,不過都尚可啦!無食到紅豆涼粉,基本嘢一定唔差。

一般冷盤要有嘅都齊,最好味華道夫沙津。
中西湯,一向中湯好味。今次個忌廉湯自加粟米,唔錯。
熱葷今次有天婦羅,炸蝦一出就無,太開心食左3隻無影相添!
  • 豆腐花
  • 海南雞飯