2021-06-25 1199 views
今日同事經過深水埗做嘢,天氣炎熱想搵間Cafe坐低飲番杯coffee, 見到呢間門門有啲似展覽館,入到去竟然似自修室嘅Cafe,決定一試。今日好彩,唔使等位入到去即刻有位坐,佢嘅menu 都好有特色,似展覽館嘅指示牌。我點咗佢最Basic嘅 Hot White, 即係Hot Latte $38,飲落奶味感重,咖啡香淡易入口。同事就點咗Dirty, 原來係有多層奶同咖啡組成的,職員表示Dirty不需攪勻可以即刻飲,飲落香滑亦沒有苦澀味,好有特色。由於每張枱都好寬敞闊落,所以好多文青係度用電腦做緊自己嘢,有如自修室般,做功課一流。

2021-06-25