2021-08-20
呢間出名既糖水鋪相信唔洗多介紹🤪中學開始食到而家📚傳統嘅甜品例如芒果同涼粉都好出名🌤 好耐冇試過今次發現其他甜品小食反而有驚喜可以試一試‼️⭐️ 芋圓糖不甩 🍠幾有創意既Fusion菜🇹🇼 甜絲絲嘅花生碎仍然好味🥜 QQ既芋圓口感偏煙韌😋 芋頭味可再進步但新奇度值得加一分🤣⭐️ 芒果木糠凍餅 🍰有D似雪糕版嘅木糠布甸😚 芒果蛋糕凍左好Smooth 好Creamy💛 仲有小小芒果肉 如果芒果味更Fresh會更好😅⭐️ 芒果喳咋黑糯米 🥭鍾意呢個因為有啖啖的新鮮芒果肉😋黑糯米唔會過甜而有不同嘅口感💜⭐️ 桃膠芋圓腐竹 🤍口感幾豐富而桃膠感覺好養生💪🏻 但係好似同腐竹糖水唔係好夾甜左D ☺️比較喜歡Plain啲嘅腐竹糖水🍲⭐️ 鮮雜果涼粉 🍉雜果雖然唔係罐頭 但係都係預先切好 唔算好新鮮🍌 花奶同糖水比較重手食到底會比較甜🍭
芋圓糖不甩
⭐️ 芋圓糖不甩 🍠