Itamomo cafe沙田、藍田、黃大仙都有分間,唔係朋友介紹都唔會知道呢間餐廳,服務類似薩利亞既型式,裝修格局都幾Fashion,燈光微黃,餐廳坐位唔少,隔間私穩度都唔錯,感覺坐得舒服門口員工好好禮貌,安排坐位有效率,一入去已見唔少一家大細響到開餐,餐牌菜色十分多元化,價值亦系合理,系餐廳到好多位置都適合打卡👉🏻瘋狂辣肉醬芝士焗薯皇就咁辣肉醬芝士都經已夠晒濃味,中間薯蓉多,一啖咬落去薯仔味出晒嚟外,更香系微辣肉醬同芝士味,如果芝士再多d就更正😂👋🏻超級芝士迷,職員有拎埋茄汁上枱,鐘意酸尾尾感覺的話加埋茄醬真系無敵,愈食愈有辣感,不過辣味唔會十分難受既死辣,慢慢食到既辣嚟👉🏻百里香烤雞忌廉意大利🇮🇹飯去意大利餐基本都鐘意點番個意大利飯試下,因為意大利飯相當教手功,無論系飯料處理、焗製時間、火喉都令結果唔同,呢到意大利飯做到粘貼效果,飯粒系意大利硬身大粒米,忌廉味道適中,唔會太稀太濃,最細小既系香烤雞已經去埋骨,免左要拆肉既步驟,伴碟亦做得唔錯,香草🌿香外,菌類燴飯相當入味,食晒唔會覺得太過膩👉🏻熱檸水天氣有些少熱,想為健康戒凍飲,迫自己點熱飲,飲既時候想爆粗,🥲唔飲凍都還可以,但飲熱

瘋狂辣肉醬芝士焗薯皇

👉🏻瘋狂辣肉醬芝士焗薯皇

百里香烤雞忌廉意大利🇮🇹飯

👉🏻百里香烤雞忌廉意大利🇮🇹飯

熱檸水
👉🏻熱檸水
天氣有些少熱,想為健康戒凍飲,迫自己點熱飲,飲既時候想爆粗,🥲唔飲凍都還可以,但飲熱既真系一大挑戰,有冇人一樣咁怕飲熱飲,特別系食熱氣嘢冇汽水嗝一嗝種爽,轉熱飲你會嗎?😂

整體而言,服務非常好,等待⌛️排隊唔系好耐已有位,坐位闊落,啱晒一家中細,假日會比較多家庭來呢到開餐,職員落單上餸速度都掌握唔錯,食物、環境都系舒服😌呢到值得回頭再幫襯,一家大細精選既優質食店
瘋狂辣肉醬芝士焗薯皇
百里香烤雞忌廉意大利🇮🇹飯