2008-11-01
公司附近開左間美式take away shop, 有pizza/pasta/salad/cake。全部賣相勁靚, 但價錢比citisuper仲要平Mc Cain plain Pizza($24): reheat埋架, 個crust夠乾身又柔un雖然只係茄底配cheese, 但都好香好yummy。唯一要彈係個pie邊無餡i既地方有d怪味, 唔知係油定麵粉味。但整體好正, 食一塊都飽左6成我仲加左芝士粉同香草少見o既opera cake都有賣! $23都可以接受我見倒真係有咁多層先買。但d朱古力並唔係軟, 係偏硬o既一片片所以朱味失色, 只係層coffee butter cream最出! 咪埋眼以為係coffee cake咋! 而上面果2粒榛子係好難.......食, 我唔知點整倒咁又稔wor! 可能係halloween, 所以有南瓜型o既薑餅放o係度俾人食, 幾好味bor! 下次要試千層麵~
我仲加左芝士粉同香草
少見o既opera cake都有賣! $23都可以接受
下次要試千層麵~