2021-03-11
Hello Kitty, why so yummy.因為朋友係hello kitty忠實fans,今次就陪佢嚟尖沙咀呢間臺式餐廳,試下佢哋期間限定嘅hello kitty為食餐啦,估唔到睇得又食得,價錢親民之餘,出品都好高質。🌯刈住你飽鬆軟嘅刈包入邊夾住半肥瘦嘅五花肉,配埋鹹香酸菜,滿口甘香🥰🍞奶皇飽蒸籠送上,新鮮熱辣,金黃色奶黃餡啖啖香滑😋🧋珍珠之森杯邊可愛嘅kitty貓係脆口白朱古力+朱古力百力滋!可愛又好味💓濃香咖啡配上絲滑沙冰,加上甜蜜嘅黑糖珍珠,值得我為佢而回。☕️卡布奇諾淡淡咖啡幽香,表面嘅奶泡滿口綿密,可愛嘅hello kitty拉花,更添俏皮之感。🍶QQ芋圓正宗臺式味道,入邊嘅配料好豐富,彈牙奶凍,涼粉,珍珠,三色芋圓。芋圓煙韌好咬口,冰涼甜品清涼更滿足。🧅牛肉捲蔥餅新鮮送上,外皮嘅焦香端上時經已被香味吸引,清新香蔥配上厚牛肉片,令人回味。鍾意得意hello kitty,又想食得開心,用心臺式味道值得一嚐。📍尖沙咀/銅鑼灣
🌯刈住你飽
鬆軟嘅刈包入邊夾住半肥瘦嘅五花肉,配埋鹹香酸菜,滿口甘香🥰
🍞奶皇飽
蒸籠送上,新鮮熱辣,金黃色奶黃餡啖啖香滑😋
🧋珍珠之森
☕️卡布奇諾