DK Cuppa Tea 屬於香薰治療品牌DK Aromatherapy的旗艦茶室,食物均以手工製作及採用有機茶。步入茶室已聞到淡淡檸檬草香,令人舒服又放鬆😌香薰治療師仲同我哋進行咗個五行香薰Magie Card遊戲,令我哋對香薰加深咗認識。我哋揀咗充滿歡樂色彩及好啱打卡嘅「幸福之約」下午茶套餐($298/位,兩位起): .🔅【鹹點】珍寶北海道帶子薯蓉 2pcs法國蝸牛 2pcs蕃茄水牛芝士 2pcs莎樂美腸奶酪餡餅 2pcs.🔅【甜點】彩虹馬卡龍 2pcs迷你甜甜圈 2pcsTiffany blue烤餅配玫瑰果醬 2pcs天使之霧Affotago 1cupTiffany blue and Baby pink馬卡龍 2pcs.🔅【飲品】紐約有機茶 一壺.珍寶帶子及法國蝸牛均配薯蓉,帶子厚身鮮味,蝸牛口感爽彈,唯獨味道較鹹,但配薯蓉同食味道啱啱好;迷你甜甜圈有原味及紅桑子兩款口味,紅桑子味中間夾有果醬;Tiffany Blue烤餅帶好香牛油味,跟配嘅玫瑰果醬簡直係烤餅靈魂,兩者一齊享用有清新感覺; 「 天使之霧」雲呢拿雪糕隱藏係Tiffany Blue棉花糖雲內,用酒燃燒棉花糖後再加Es

🔅【鹹點】
Tiffany blue烤餅配玫瑰果醬 2pcs
天使之霧Affotago 1cup
🔅【飲品】
紐約有機茶 一壺
珍寶帶子及法國蝸牛均配薯蓉,帶子厚身鮮味,蝸牛口感爽彈,唯獨味道較鹹,但配薯蓉同食味道啱啱好;迷你甜甜圈有原味及紅桑子兩款口味,紅桑子味中間夾有果醬;Tiffany Blue烤餅帶好香牛油味,跟配嘅玫瑰果醬簡直係烤餅靈魂,兩者一齊享用有清新感覺; 「 天使之霧」雲呢拿雪糕隱藏係Tiffany Blue棉花糖雲內,用酒燃燒棉花糖後再加Espresso,就變成Affogato,口感冰火交融,苦甜平衡。
Type of Meal
Tea