2021-02-21 569 views
依間cafe係電梯旁,樓底好高,另一面就係落地玻璃,個種開陽嘅空間感未入去已經覺得好舒服。今次叫咗炸豬扒漢堡tea set。一上碟大大碟、熱焫焫咁,未食已經覺得正!一野叉條薯條食,係好實在咁用薯仔切條炸,真係好正!!雖然熱到焫嘴,但忍唔住係咁食😋猪扒本身有d厚度,加左炸粉炸都唔會只係食到麪粉,反而有個炸皮包住令個豬扒保留水份,幾juicy!!下面亦鋪左生菜、蕃茄,減輕罪惡感,而麪包雖然係garden 個類嘅貨色,但都烘得恰到好處。跟餐叫左latte,唔洗另外加錢,咖啡味有啲淡,但個拉花加矖分。overall 大約係starbxxx咁上下。跟餐可以加錢加小食,好似叫和風柚子雞翼,雞翼鋪満日式飯素,加上淡淡嘅柚子味,就算已經好飽都仲可以食多幾隻。坐得舒服,食物又正,係咪以為好貴?個set 只係$56,加$15小食。真係難以想像香港都有咁嘅好地方!

今次叫咗炸豬扒漢堡tea set。
一上碟大大碟、熱焫焫咁,未食已經覺得正!

坐得舒服,食物又正,係咪以為好貴?
  • 漢堡薯條