2023-04-21 33 views
今日唔使番工,去屯門碼頭附近逛逛,友人帶我去呢間cafe,餐廳空間感大,設有室內同室外位置,今日天氣清涼,揀左坐户外,望到海景,吹住海風,一邊食一邊傾計實在太享受!👉🏻迷迭香燒羊西冷伴薯菜配紅酒汁 $148切件上,好方便!羊味濃,肉質夠嫩夠厚!伴碟薯菜亦好入味,最中意係炒熟嘅茄子、翠玉瓜同埋蘆筍!👉🏻迷迭香春雞伴薯菜配燒汁 $168原隻燒春雞好大隻,好香!雖然雞皮唔係好薄脆,但勝在肉質唔乾唔鞋!迷迭香令味道更提昇!薯蓉份量多,夠哂飽肚!👉🏻Hot Mint Chocolate $42揀左中size(+$5)同埋燕麥奶(+$5) 心型拉花靚!薄荷味清新,味道突出!👉🏻Blueberry Milkshake $46不會太甜,感覺健康!👉🏻紅絲絨蛋糕 $38賣相吸引,有兩層蛋糕,好中意d cream!糕底夠濕潤!👉🏻芝士煙肉焗啡菇 $52精緻又惹味,大大個啡菇,配煙肉同芝士非常夾,仲有沙律菜,讚!

👉🏻迷迭香燒羊西冷伴薯菜配紅酒汁 $148

👉🏻迷迭香春雞伴薯菜配燒汁 $168

👉🏻Hot Mint Chocolate $42

👉🏻Blueberry Milkshake $46
不會太甜,感覺健康!

👉🏻紅絲絨蛋糕 $38
賣相吸引,有兩層蛋糕,好中意d cream!糕底夠濕潤!

👉🏻芝士煙肉焗啡菇 $52