2019-06-21 1073 views
好耐都冇出街食飯了! 朋友今日帶咗我去時代呢間餐廳, 環境不錯, 但服務就一般般! 可以落單嘅員工不多, 有個裝西裝的人嚟幫我哋落單, 但未落單前佢係我哋張檯隔離call mic 並用粗口表達來分派其他同事嘅工作岡位.... 果刻我同朋友都O咗咀!無諗過高級嘅環境, 有茶餐廳嘅表達方式! 雖然唔係對我哋講, 但總會扣分的! 至於食物都算OK Pizza 厚薄剛剛好, 餅邊焗得趣趣的! 兩個意粉口感都有煙靱感乳豬皮夠脆肉質嫰滑慢煮豬架就冇乜特別牛我沒有食, 但朋友說很不錯炒什菜最好食, 但份量就少咗啲梳乎里超失望, 同職員反映時得來的答回覆時梳乎里唔係蛋糕, 係咁的! 我夠知梳乎里唔係蛋糕, 但一定唔會係流質囉! 擺咗十幾二十分鐘都仲有水狀! 幸好有個醒目教高級的職員見狀, 自動幫減收呢個梳乎里! 呢個職員係值得讚, 因佢有細心觀察到個情況。總括 : 食物係正常接受的(除了梳乎里)服務 : 茶餐廳質素
好耐都冇出街食飯了!
至於食物都算OK
Pizza 厚薄剛剛好, 餅邊焗得趣趣的!
兩個意粉口感都有煙靱感
乳豬皮夠脆肉質嫰滑

慢煮豬架就冇乜特別

牛我沒有食, 但朋友說很不錯

炒什菜最好食, 但份量就少咗啲

總括 : 食物係正常接受的(除了梳乎里)
服務 : 茶餐廳質素