2023-02-11 28 views
荃灣友有福了!日日都要出去荃灣買餸嘅媽媽,今日發現咗喺楊屋道街市附近,有間超好食嘅海南雞飯!下午茶餐仲超抵食添啊😍真係啱晒買完餸過去食👍🏻我哋今日早咗出嚟,所以食午餐海南雞飯套餐有齊湯或飲品、海南雞、油飯、油菜同甜品🥰呢度嘅油飯超級香,見到入邊係有蔥油嘅😍 套餐附送嘅湯,仲係超足料嘅紅蘿蔔粟米南瓜湯,入邊仲有大大嚿粟米添🥳味道超濃郁🤩海南雞亦都超級嫩滑呢度嘅店員仲非常之親切,教我地將三個醬撈埋一齊食,會更加好食㗎肉骨茶呢度午餐仲有得食肉骨茶,肉骨茶充滿胡椒香味,而且仲有非常濃郁嘅藥材香味😍非常之道地嘅味道🤩肉骨茶餐,都可以根由飯,媽媽非常鍾意❤️飲品我就揀咗宜保白咖啡,係好正宗嘅白咖啡味道😍

海南雞飯

肉骨茶