2024-03-22 127 views
叫左個青藤椒烤魚2人餐,再叫左大嘅水果茶。個餐除左有烤魚仲有串燒,都只係400幾蚊,超抵食首先,講下佢哋嘅香辣羊肉串同牛肉串啦,食落去嘅時候,辣味正中紅心,肉質又嫩,真係惹味到爆!講到藤椒烤清江魚,呢個就更加唔得了,鮑魚、鮮蝦、魷魚嘅組合,麻辣鮮香,每一啖都令人回味無窮。最癲嘅係條魚勁大條,啖啖肉!!!完全無細骨,食得好開心!六宮格嘅蟹黃丸、牛丸、煎好嘅餐肉,每樣都係精選。飲品方面,3L大水果茶真係夠晒霸氣,一拎過黎,真係大到嚇親,一大壺嘅水果茶,真係飲極都仲有,大癲!夠晒你同班Friend一齊飲。而且價錢公道,喺荃灣呢個地方,能夠食到咁嘅美食,真係賺到!總括來講,呢間小店嘅食物質素同價錢,真係冇得輸。下次你去荃灣,記得要去試吓,保證你食完之後,會覺得值得再嚟!

• 至尊水果茶