2023-05-24 63 views
黎到呢間串燒,感覺好乾淨,唔會有平時串燒個D油煙味,多左份日式既感覺!原來呢到係開到 凌晨12點架! 係荃灣食宵夜絕對可以簡呢到。食物款式多,而且價錢好抵! 一開始會有個前菜,係芝麻醬牛肉粒同青瓜,幾好食,好開胃。叫左D基金野,燒雞軟骨,汁燒雞肉大蔥,燒雞腎。調味岩岩好,想食辣既話,仲可以自己加粉! 雞肉係燒完仲好嫩滑! 個汁係甜甜地,幾好食。燒雞皮好脆口,份量都多! 燒明太子雞翼都幾大隻,入面既明太子好足料! 日式燒豆腐幾有驚喜,上面仲有D木魚碎,成個感覺好似食緊日式料理! 燒燒賣同燒紅腸都係蜜糖燒系統,甜甜地好好食。明太子芝士雞肉串都幾好,明太子醬超多,每啖雞肉都有醬包住架。最鐘意係野菜豬肉卷同埋豚肉本姑卷,出面既豬肉片燒到有少少脆,但入面既菜係好juicy,一咬落去唔會乾,感覺又健康D。原來除左串燒,仲有烏冬食! 即刻叫左吉列豬扒烏冬,烏冬彈牙,吉列豬扒好香脆! 另外,呢到既上菜速度比想像中快,加分!