2024-09-25 453 views
今日同朋友敘舊, 試咗一間幾特別既台日料理Cafe~ 餐廳係寵物友善餐廳, 但係會將寵物區group埋一邊唔會影響其他人! 我地選擇咗大食之選Combo set~ 可以自己揀唔同既主食冷盤配搭, 唔會唔啱食~ 台式麻婆豆腐既醬汁幾特別, 甜甜酸酸好惹味! 配埋少少肉碎, 攞嚟送飯岩曬~ 😋鹽燒鯖魚, 燒到剛剛好, 味道唔會好鹹, 加少少檸檬汁吊味, 唔會好腥, 好好食~讚岐手打醬油烏冬, 一上菜已經聞到湯底好香~ 手打烏冬煙煙韌韌, 配上醬油好掛汁, 幾好食!慢煮雞胸肉質唔會又鞋又乾~煮得剛剛好, 唔會好難入口, 味道比較清淡~涼拌菜心好好味! 好爽口, 令人好開胃~😛日式醬油蛋拌飯, 賣相超吸引! 日本無菌蛋好重蛋香~撈白飯超正👍鹽燒鯖魚, 燒到剛剛好, 味道唔會好鹹, 加少少檸檬汁吊味, 唔會好腥, 好好食~古早味坑肉用左五花腩肉, 層層分明, 肉質好腍好入味, 啲肥膏好邪惡, 但好好味~ 😈

涼拌菜心好好味! 好爽口, 令人好開胃~😛