#Elsie帶你食|🇭🇰| 阿木台灣麵 📍荔枝角長順街15號D2 Place TWO 1樓102號舖——————————————-呢排好似食少左台灣嘢?!😂 所以係時候食反餐 台灣的味道喇喇喇🫶 位於荔枝角呢間阿木台灣麵 係旺角分店 旺角個間成日都排長龍 所以我決定去荔枝角分店食 終於食到了oh yes🥹 🔖鹽酥肉便當 HKD65鹽酥肉真係我食襯食台灣嘢都必點嘅嘢 酥肉炸得好香脆 但唔會炸到肉質乾晒 而且酥肉大大塊 啖啖肉 超級下飯!🔖芝士肉鬆蛋餅 HKD45好香蛋味 外脆亦內軟 肉鬆爆棚 令到口感非常之豐富 而且芝士同肉鬆真好夾😍 🔖台灣小香腸 HKD32 台灣腸真係無得輸 加埋蒜片 更香口 啱晒我呢啲重口味人士 好好食🔖蕃茄牛肉麵HKD76平時食得多紅燒湯底麵 呢度有蕃茄湯底 覺得好新奇 就嗌黎試試 佢個湯底蕃茄味好濃 仲有酸菜同蔥做配料 而且牛肉有成5大舊 亦都好厚肉🔖肉燥拌麵 HKD43細細碗 啱晒小鳥胃嘅朋友仔 半肥半瘦嘅五花腩肉 加上大量青瓜絲 一啖食落口 唔會覺得好膩 份量同調味都剛剛好
#Elsie帶你食|🇭🇰| 阿木台灣麵
——————————————-