2023-10-11 179 views
平日放工時分有唔少熟客訂定枱,餐廳環境都頗大,而且無限時可以慢慢食~今次就試左佢既二人套餐,主菜揀左豬鞍扒同肉眼扒,套餐本身包餐湯甜品再連飲品,完全啱哂有選擇困難既我🤣〰️🌟加拿大豬鞍扒評分:4/5一上菜比佢既份量嚇親😂豬鞍扒本身肉質好嫩好juicy,食落啖啖肉👍🏻值得一提係佢薯蓉應該係自家製,有奶香同埋食得出有薯仔口感💕〰🌟紐西蘭肉眼扒評分:4/5肉眼扒叫左五成熟,切開好粉嫩😍醬汁唔算太濃味唔會蓋過本身牛肉味道,推薦!💯〰️蟹肉煙三文魚沙律配油醋汁評分:3.5/5比較少見到出面餐廳沙律入面會有蟹肉,連埋煙三文魚同沙律菜一齊食又幾夾,非常之開胃~〰️環境: 4/5服務: 4/5地點: 4/5〰️#fat_factor_香港#fat_factor_荔枝角

🌟加拿大豬鞍扒
評分:4/5