2022-10-31 66 views
好掛住韓國既美食呀!唯有係香港食止下癮!kcc既 chumchummi 好味又正宗。今次夜晚黎食,環境寬敞舒服,同朋友邊傾邊食就岩哂。店員先為我地送上前菜,有泡菜,大豆芽,蓮偶,醃蘿蔔,酸酸甜甜辣辣非常開胃。仲有邪惡既鐵板拉絲芝士粟米都好好味,令我地非常期待黎緊既菜式。醬油蟹套餐 $220包含一隻醬油蟹同一碗紫菜飯,呢個醬油蟹新鮮甜美,蟹膏又多又鮮,配埋甜甜既醬油食味道更鮮甜。蟹膏配紫菜飯又係一絕。雙拼炸雞一份 $180我地揀左蒜味同甜辣醬,一上枱呆了一呆因為好大份。一口咬下熱辣辣,外皮香脆肉嫩多汁。蒜味的更香更惹味,甜辣醬的醬汁甜甜,配旁邊的酸蘿蔔吃很解油膩。炸蝦紫菜飯卷薄薄既飯包裹住滿滿既配料同香脆炸蝦,一口吃下多種口感同滋味,韓國飯卷真係好誘人!環境舒適,味道好,店員都好nice,今晚真係大滿足!

今次夜晚黎食,環境寬敞舒服,同朋友邊傾邊食就岩哂。

醬油蟹套餐 $220

雙拼炸雞一份 $180

炸蝦紫菜飯卷

環境舒適,味道好,店員都好nice,今晚真係大滿足!