2020-10-05 518 views
今日去左食刀削麵,呢度新店開張,好新淨☺️食物選擇有好多,我地叫左:..1️⃣刀削麵套餐:叫左五香牛𦟌、滷水雞翼,勁大碗,熱辣辣,佢啲牛𦟌嘅花紋好靚,油花分布均勻,紋理清楚可見,食落果然嫩度適中!推薦!😛😛😛滷水雞翼好入味,大大件!刀削麵即叫即整,真人示範,大開眼界😂食落質感幾好,同樣都係份量勁多,食得勁飽!..2️⃣冷撈系列:麻醬手撕雞冷撈刀削麵勁吸引,我覺得佢將成樽麻醬到咗落去😂多到好似碗湯咁,手撕雞拼麻醬勁夾啦,估唔到同刀削麵都一樣夾!😆仲有好多青瓜絲令到成個麵唔會膩!..3️⃣一人小食:涼拌萵荀,香甜清脆😘兩個人分都OK..4️⃣嘢飲叫咗凍豆漿同樽仔奶茶,奶茶茶味香濃!☺️..呢幾日我比較熱氣,所以冇食到佢麻辣小食,下次一定要試!呢間鋪頭衛生乾淨,大份夾抵食,值得一訪!..
1️⃣刀削麵套餐:叫左五香牛𦟌、滷水雞翼,

2️⃣冷撈系列:麻醬手撕雞冷撈刀削麵

3️⃣一人小食:涼拌萵荀,香甜清脆😘兩個人分都OK

4️⃣嘢飲叫咗凍豆漿同樽仔奶茶,奶茶茶味香濃!
☺️
2020-10-03