2022-09-18 364 views
旺角既日本餐廳多不勝數 但係好坐既好似唔係咁多。經過又見到佢又唔使排隊(我真係好驚排隊🤣)。見到佢有個二人餐好似唔錯 就試下先🍣🍣🍣🍱🍱🍙🍙------------------------------今次就揀左佢個特選二人前 $980/2人用 (要加一)餐入面會有1. 海葡萄沙律2. 刺身三款(吞拿魚腩、真鯛、牡丹蝦)3. 燒黑豚五花腩+雞翼4. 壽司(蝦、燒左口魚裙邊、霜燒三文魚)5. 蔥吞拿魚腩海膽丼6.大蜆清湯7.芝麻雪糕+迷你千層🍰🟠刺身三款(吞拿魚腩、真鯛、牡丹蝦)正常發揮既刺身 隻蝦係最正既 夠大隻 連埋D蝦膏一齊食 真係超級爽🦐🦐.🔴壽司(蝦、霜燒左口魚裙邊、霜燒三文魚)霜燒左口魚裙邊D魚油味好香 而且都算入口即化 一咬D油脂又爆出黎 正.🟢燒黑豚五花腩+雞翼五花腩完全唔乾 咬落去果D肥瘦肉MATCH埋 好JUICY .🔵蔥吞拿魚腩海膽丼呢個係全餐飯既重點!因為真係好好食~一啖滿滿吞拿魚放入口再加埋海膽 完全唔腥又好夾既口感 真係要試試♥️我依家諗返都流口水.整體黎講不過不失 嚴格黎講一千蚊兩個人其實都幾貴 不過蔥吞拿魚腩海膽丼係有驚喜 其他只係正常發揮 所以如果諗唔到食乜

今次就揀左佢個特選二人前 $980/2人用 (要加一)

餐入面會有
1. 海葡萄沙律
2. 刺身三款(吞拿魚腩、真鯛、牡丹蝦)
3. 燒黑豚五花腩+雞翼
4. 壽司(蝦、燒左口魚裙邊、霜燒三文魚)
5. 蔥吞拿魚腩海膽丼
6.大蜆清湯
7.芝麻雪糕+迷你千層🍰

🟠刺身三款(吞拿魚腩、真鯛、牡丹蝦)

🔴壽司(蝦、霜燒左口魚裙邊、霜燒三文魚)

🟢燒黑豚五花腩+雞翼
五花腩完全唔乾 咬落去果D肥瘦肉MATCH埋 好JUICY

🔵蔥吞拿魚腩海膽丼

整體黎講不過不失 嚴格黎講一千蚊兩個人其實都幾貴
不過蔥吞拿魚腩海膽丼係有驚喜 其他只係正常發揮 所以如果諗唔到食乜(有時候諗食乜先係最煩.........)
呢個二人餐都算係一個可以接受既選擇💁‍♀️