滾爺火鍋 (Shanghai Street)

Bubbly Feast Hot Pot (Shanghai Street)
2024-02-04 345 views
難得三隻🐒不在家,老公突然提議出去sa sa滾🤭🤭🤭 順便出去拍拖👫好久都沒有吃宵夜🥹今晚去左滾爺火鍋🥘藥膳花雕醉雞煲,以中藥材為湯底,不單止夠香,又可以調養氣血🩸✨ 而且藥材幾乎無乜熱量🤭認識我既朋友都知道🤏🏻我6點後不進食🫸用嚟做湯底一流😎當湯底、酒、雞融為一體😋開蓋瞬間香氣四溢主打港式火鍋專門店,除了藥膳花雕醉雞煲,還有招牌椰子雞鍋,多款滋補香辣口味湯底,另有多款海鮮刺身及頂級肥牛。店內還有Now TV,可以邊打邊爐邊飲酒🍻邊睇足球直播📺📍旺角上海街428號地舖☎️6890 6890#滾爺 #香港打卡 #抵食推介 #香港打邊爐 #靚料 #聚會首選 #抵食餐廳 #旺角美食 #旺角打卡 #旺角打邊爐 #旺角火鍋 #宵夜火鍋 #24小時火鍋 #火鍋 #火鍋肥牛 #肥牛 #藥膳火鍋 #零味精湯底 #hotpot #打邊爐 #hkrestaurant #hongkongstyle #foodiehk #食在香港 #食在旺角 #上海街

當湯底、酒、雞融為一體😋開蓋瞬間香氣四溢

📍旺角上海街428號地舖
☎️6890 6890