涼皮小姐新開張,又新又乾淨 見佢星期六日排長龍, 我就平日去食啦!食左:麻辣涼皮(墨魚頭﹑牛 肚) , 一口酸菜魚,麻辣撈米線(牛柏葉﹑墨魚頭﹑墨丸)勝在豐儉由人:如果揀一個餸,大概係36蚊埋單。 如果你貪心,想食得豐富啲,就自己再按on top加餸。簡單嚟講就好似譚仔咁。個好好味嘅麻辣涼皮淨面都係29蚊,我自己就覺得物有所值。夏天絕對要食涼皮:涼皮涼浸浸,口感爽滑彈牙,令人食慾大增。 一碗涼皮雖然睇起尼 好似好細碟,但係我 覺得加兩個餸其實係好飽( 利申 我一個女仔) 咁老公就食咗個撈米線,佢就食三餸。平時可以幫我包底嘅老公,食完碗撈米線之後,都話幫唔到我食啦。份量:整體嚟講 如果你怕唔夠飽, 可以食佢嗰啲勁多肉碎嘅撈米線,但如果 你想食新嘢,涼皮就係最好嘅推介。大滿足招牌一口酸菜魚: e 個招牌一口酸菜魚。望起嚟細細碟,食起嚟大滿足!通常酸魚都要食二百幾蚊先有一鍋。要200蚊先食到呢樣野, 但係今日我用38蚊就食到@0@! 而且酸度﹑辣度﹑鹹度﹑甜味,全部都好平衡,絕對係高級酸魚湯嘅味道 ! 上面嚿魚又滑又林, 我下次去食一定會再叫!!!!!!100個推介!!!!!必食! (
涼皮小姐新開張,
又新又乾淨
見佢星期六日排長龍, 我就平日去食啦!

食左:

勝在豐儉由人:
個好好味嘅麻辣涼皮淨面都係29蚊,我自己就覺得物有所值。

夏天絕對要食涼皮:

份量:

大滿足招牌一口酸菜魚:
e 個招牌一口酸菜魚
(但太好食,掛住食冇影相比大家睇T_T)

總結:
我無諗過新開都可以食到咁令人滿意既味度😍 會再去!!!

唯一要改善既係辣度:
因為我都係中級廢廢地(比起老公果d魔王級辣), 可能不是個個人食到小辣, 如果大家都係好似我咁廢廢地,記住叫bb辣好啦XDD如果辣完條利之後菊花哭哭啊XD
墨魚頭金錢肚麻辣涼皮
墨魚頭金錢肚麻辣涼皮