2018-02-06
嚟九龍灣嘅outlet行街,點都要醫醫肚先出發🤩 見到有不嬲都唔錯嘅Simplylife仲唔即刻去食?🤔呢度嘅環境好chill, 好啱tea嘅feel🤗叫咗咁多野食,最鍾意都係茄汁雜肉腸手製闊條麵🍅 因爲佢真係好夠酸❤️ 而且手製tagliatelle不嬲都係我最愛!(佢仲要煮得啱啱好,唔會太淋,好有嚼口😋) Pasta咁開胃真係好!另外叫咗個南瓜栗子有機糙米飯都好高質🤩 Risotta煮得十分之creamy, 而材料又冇肉,「感覺上」好健康🤣 (唔好唔記得啲cheese🐷) 加咗栗子落去煮味道好甜好有趣😝 最喜歡嘅野係上面嗰舊baked嘅南瓜🎃🎃 唔單之香口,仲要season得好夠,我食多六七舊都得😂🧡其餘嘅野都維持到一直以來哪水準👍🏻 南瓜好好飲好smooth, 沙律嘅dressing好均勻, 香橙冰茶真係好好飯好fresh, 成餐都好味, a perfect start for our shopping trip💃🏻
呢度嘅環境好chill, 好啱tea嘅feel🤗