2017-12-25
上次同朋友食完覺得幾抵食,今次帶屋企人再食過~
環境:店內好多人,門口亦有幾枱等緊,睇黎間店人氣升緊~ 好在等一陣就入得~ 食物:先嚟一個牛油果軟殼蟹手卷,脆脆嘅軟殼蟹加上好香嘅牛油果,再配合沙律醬同蟹子,有齊晒甜酸鹹三種味,用嚟打頭陣非常開胃。
之後係珍寶赤蝦海鮮丼,一嚟到,個賣相已經贏咗。大大隻蝦放喺上面,再比大大隻嘅帶子圍住,仲有唔少魚生,所以即使好大碗飯,食到尾嘅時候都仲可以食到海鮮,抵玩。爸爸食唔停,大讚! 熱食我地仲叫咗廣島蠔寄世鍋,又係大大隻嘅熟蠔,好新鮮。加上仲有蟹鉗、蜆仔同菜,有菜我最愛~
千回火鳥,即係烤雞翼,呢個我好鐘意。就咁食的話,辣得嚟D肉好滑,如果加少少檸檬汁,成個感覺又好唔同,嗰種少少酸辣味,越食越肚餓。
最後仲有豬軟骨烏冬,夠腍夠入味,加埋個豬骨湯底,一人幾啖好快就食晒,好味。上次試過佢嘅雪糕好食,今次梗係要再食啦! 因為爸爸唔太好綠茶,所以我地叫咗雲呢拿雪糕底,非常香滑,配合埋綠茶粿子嘅甘香味,味道好豐富,值得推介。服務:上菜速度好快,即使客多都唔多影響上菜速度,有效率~
環境:
食物:
服務:
上菜速度好快,即使客多都唔多影響上菜速度,有效率~