2023-03-16 1220 views
三十年老字號,食物無打卡嘅擺盤,仍然吸引唔少人朝聖🙂光顧時全店滿座😎稍稍等左一下,較年輕店員極有禮貌,多番走埋黎叫我地等多陣。入座後較年老店員就心急左d,明明我地已經落左order,但都走埋黎問左幾次叫野食未😅香煎韭菜餃- 韭菜味唔算香,但餃皮煎完香口得黎煙煙韌韌,都算美味😋湯三鮮餃- 店員稱三鮮餃乃係由蝦、豬肉同雞蛋組成,雖然我食唔到蝦味,亦食唔到雞蛋味,但餃子整體鮮甜美味🤨最神奇嘅係我食到韭黃嘅爽甜😝擔擔麵- 望落好似湯油分開,諗住個湯會好稀,但飲落都厚身😋花生味淡淡,飲落唔會膩👍欣賞店家用左上海麵,雖然浸耐左好似糊左嘅感覺,但佢嘅掛湯能力真係奇高🤩老公嘅評價係:菜式無主體嘅味道,但又覺得佢幾好味喎😜係咪真係咁神奇?!黎試下就知😙
  • 擔擔麵