2023-08-07 33 views
這間位於屯門置樂的“住家飯”除了有各式各樣的小菜,還有不同口味的火鍋選擇😋,十分適合忙碌的香港人收工後 過來感受“住家”的溫馨。🥰店面整潔,環境很舒適,店員服務周到,會主動顧及客人的需求,給人溫暖有禮既感覺。☺️今次我同朋友嘗試咗“住家飯”的火鍋🫕,性價比高,價錢划算,$168/位,兩小時任食任飲。主打低糖低鹽·無味精火鍋,但毫不影響火鍋的味道,依然很惹味。🤤首先我哋選擇咗麻辣雞煲🐔,可揀唔同辣度🌶️,自助落單,加單方便,上菜很快呢🥳雞肉很鮮嫩入味,份量足夠✌🏻隨後食完雞煲會加入“無味精湯底”,打邊爐的食材多樣,有新鮮的肥牛,雞肉,豚肉,蔬菜,各式丸類,餃子烏冬…可滿足不同顧客的口味。👍🏻飲品櫃亦有好多種類既飲品👍🏻,真係符合晒一家大細既需求。例如,涼茶 檸檬茶 蘋果綠茶 啤酒等等……至於涼茶,啤酒🍻更是打邊爐的不二之選💯🥢住家飯(屯門)📍屯門青海圍8號屯景大廈地下C號舖

🥢住家飯(屯門)
📍屯門青海圍8號屯景大廈地下C號舖
2023-08-06
$168 (Dinner)