2022-08-28 48 views
👍🏻 極上壽司盛合🍣非常抵食嘅壽司拼盤 每一樣嘅水準都頗高 新鮮程度一睇個光澤就知✨我哋最推介海膽、三文魚子、帶子、希靈魚 肉質鮮甜 另外旁邊嘅卷物都好有誠意!上面佈滿左吞拿魚蓉 抵食💕👍🏻 吞拿魚七色丼啱晒有選擇困難症嘅朋友 有齊海膽、拖羅、帶子等貴價食材🤑刺身同壽司盛合一樣 都係新鮮好味 刺身同飯之間會有一啲飯素 增加口感😄👍🏻 北寄貝沙律小食(配紫菜)勁抵食 北寄貝切咗粒 但依然保留到佢爽口嘅口感 搭配粟米🌽都幾開胃清爽 旁邊有好多紫菜可以夾住食👍🏻 豬軟骨秋葵溏心蛋豬軟骨份量都幾多 而且炆得夠腍入味 醬汁微甜🐷溏心蛋非常高分 蛋黃流出來真係令人不能抗拒注意事項⚠️- 餐廳裝修充滿日本居酒屋風味🍶場內貼滿日本復古廣告海報- 餐廳大受街坊歡迎 想知嘅朋友訂咗位會穩陣啲✅
👍🏻 極上壽司盛合🍣

👍🏻 吞拿魚七色丼
啱晒有選擇困難症嘅朋友 有齊海膽、拖羅、帶子等貴價食材🤑刺身壽司盛合一樣 都係新鮮好味 刺身同飯之間會有一啲飯素 增加口感😄

👍🏻 北寄貝沙律小食(配紫菜)

👍🏻 豬軟骨秋葵溏心蛋

注意事項⚠️