2021-09-18
同小朋友去大尾篤諗住開開心心,諗住食完野先玩。見周圍都係泰式野唔岩小朋友食,就揀左呢間咁既野。本身都唔會寫食評既人,但係今次實在想叫大家小心選擇,就算入左舖唔對路都一定要走!首先,衛生環境仲差到無得再差。張餐牌同食具污糟不特止,係門口張枱坐低落左單先發現張吉既大圓枱十幾隻大烏蠅飛黎飛去。一兩隻都算, 點知成十幾隻!一路食個頭上面d麻雀烏蠅係咁飛,就咁睇完全見唔到間餐廳放烏蠅紙!其次,食物連普通茶餐廳都不如。我地兩大兩小去,諗住都叫左野拿拿林食完就去玩。黎到個豬排面執豬扒係凍既都算,個餐旦治好多黑色點點好明顯明知之前煮燶底都唔洗!其三,我地一大一小當晚返到去發燒兼肚痾!另外2人咩事都無,問番我地當日樣樣野都有share,唯獨呢間野個餐旦治得我同個細既有食!極度懷疑!!!大人都算小朋友發燒痾左左4-5日真係嬲到震!!!疫情期間,呢間野只係識做門面野叫你量下體溫有鬼用? 毫無衛生常識!執左佢啦唔該!唔好再害人喇!
執左佢啦唔該!唔好再害人喇!