W小姐最鐘意既甜品係tiramisu,今次特登去朝聖下,被喻為🇭🇰最好味超網紅既tiramisu😻睇相W小姐就流左好多口水喇🤤真實又係咪咁正呢?真係好令人期待🤩-😍Signature Homemade Tiramisu $48外貌好吸引,因為我地眼中,平均外表愈唔整齊味道愈好😂首先我地食左啖mascarpone cheese cream先,好滑,之後連埋入面既lady finger一齊食,濕度岩岩好👍🏻濃濃既咖啡味,配上mascarpone cream,再加上面頭既可可粉,恰到好處,唔太甜亦唔太苦,好味道😋但我地略嫌冇乜酒味,tiramisu唔一定要落酒,只係我地偏愛有酒味既😂-🥑Signature Avocado Toast 牛油果多士 $82Superfood牛油果熱潮,令好多餐廳都將佢加入menu😎Page Common都唔例外,佢個牛油果多士既🥑真係多到有d誇張,好似放哂成個落黎咁🤩Toast搽滿牛油果醬,再蒲上牛油果,再放幾塊無花果,口感有層次,又健康👍🏻-🍳HK-Style Scrambled Eggs with Corned Beef Toast 港式咸牛肉炒蛋多士 $5
Homemade  tiramisu

牛油果多士

🍳HK-Style Scrambled Eggs with Corned Beef Toast 港式咸牛肉炒蛋多士 $58
港式咸牛肉炒蛋多士

鐘意食茶記咸牛肉蛋治既W小姐,去到呢到都唔例外,都仲係想食咸牛肉蛋😂滿滿既蛋配上多士同樣好味,亦保留到香港茶記既味道😌
🥗2份Toast同樣會配上沙津,健康之餘,又可以增加飽肚感😋
☕️Iced Cappuccino $40
☕️lced Latte $40