2010-09-13 23 views
藍灣半島基本上冇乜好食,來桃源島,可以搵到平民價,又易揀到心水食物。平時食開晚餐,今日第一次食下午茶餐,幾抵食丫!花雕醉雞米粉($22):湯底的花雕味好重,雞肉好滑。鹽酥花枝條+牛腩粒+酸辣湯檬粉($25):鹽酥花枝條好似擺左好耐咁唔夠酥香;牛腩粒好un呀,又細粒又冇肉味,以為都唔揀;酸辣湯檬粉大大碗ok,不過其實只係普通加左辣椒油的湯底,如果有得揀辣度就好了。士多啤梨牛奶(套餐+$3):D味好假好似食緊士多啤梨牛奶糖的味道,不含新鮮士多啤梨肉,不過我見Open rice其他食家好似好buy佢咁。珍珠茉茶(套餐+$0):對D珍珠好失望呀!完全冇口感,而且偏粉。

平時食開晚餐,今日第一次食下午茶餐,幾抵食丫!

花雕醉雞米粉($22):湯底的花雕味好重,雞肉好滑。

下午餐抵食餐牌
花雕醉雞米粉
鹽酥花枝條+牛腩粒+酸辣湯檬粉
士多啤梨牛奶
珍珠茉茶
2010-08-25
$25 (Tea)
下午餐抵食餐牌
花雕醉雞米粉