2020-10-17
係奧海城III期地下有間類似酒吧咁嘅餐廳, 主打食西班牙菜式,環境闊落,燈光調暗,氛圍幾好☺️,食個飯🥘,或者happy hour 🥃都係一個唔錯嘅選擇🥜。見個氣氛幾好,就帶埋另一半黎拍下拖,因為佢成日嘈住要食西班牙海鮮飯🤣。再睇下openrice,comment唔錯,就揀佢,安慰下另一半既慾望🤣兩個人食飯,叫咗兩個主菜同啤酒🍺,仲有的小食都想試下,不過真係怕食唔晒,唯有留返下次😂。🔻西班牙海鮮飯$288🔻好濃味🤣,濃得黎又有海鮮味👏🏻。有菇菌類,西班牙辣肉腸,仲有紅黃青椒,當然唔少得嘅梗係海鮮🙌🏻,飯裏面夾雜着魷魚同蜆仔肉🤤,好足料👍🏻。飯粒咬落煙韌又入味,鮮味得黎又帶少少🤏🏻辣,惹味非常🤤,真係啖啖飯,啖啖有海鮮🦞,好滿足🥰🔻西班牙傳統陳醋燴豬仔脾$148🔻豬仔脾煮得好淋,一切就開,力都唔洗比🤭。醋味的確幾濃,但食落唔會太酸👍🏻,薯條香脆,少少鹹夠味,食落感覺唔係好熱氣😝。份量3隻剛剛好,加埋薯條真係飽晒。邊食邊嘆啤酒🍻,正👍🏻。******************************🍽 Cocina 3 tapas📍 奧海城三期地下G22號舖*****************
邊食邊嘆啤酒🍻,正👍🏻。
🍽 Cocina 3 tapas
📍 奧海城三期地下G22號舖