2023-02-25 39 views
之前經過西環行過已經見佢地開張,門口幾光猛企理。今日終於有時間約埋個friend去食下.門口就寫明不限時任食,不過我地收工時間都要6:30先到。由於比較早,入到去服務員已經即時安排到位置比我地,湯底款式好多款,今日唔想食辣揀左個藥膳鍋我地點左個$298餐,反正都係為無限時吹水,點知竟然有驚喜。野食全部都好新鮮,雖然每次黎份量唔多,但整體質素好好,係任食黎講除左款式少左少少,質素絕對好過唔少任食火鍋,我自己幾中意食辣牛丸,幾有牛味仲辣辣地開胃。另外蜆蝦都好新鮮大隻,而且唐生菜竟然都好綠,有洗過揀過,值得一讚。有一樣唔可以唔提係雖然佢有好多款湯,但要加湯時係按原湯款式加而唔會因為加湯溝淡湯。所以店有好多樽唔同湯款最後食埋雪糕,坐左成三個鐘,施施然出門口

門口就寫明不限時任食,不過我地收工時間都要6:30先到。

最後食埋雪糕,坐左成三個鐘,施施然出門口
2023-02-20
Type of Meal