2003-10-23
味道: 只有麵包好! 一開始, 周打魚湯極淡如水; 南瓜湯難飲; Ceaser Salad 普通; 三文魚長通粉冷冰冰冇汁, 長通粉很硬; 德國咸豬手微溫, 冇味+太“淋”, 似出於師奶之作. 芝麻mousse餅和Tiramisu簡直是敷衍客人, 很難吃又超迷你(沒所謂啦, 咁難吃), coffee難飲.服務: 侍應冇記性, 又太緊張趕住收走d碟. 侍應們又顧閒聊, 忽略客人呼喚. 食的中途, 隔離桌客人責罵侍應—因侍應弄跌隻叉落地, dirty了, 但侍應竟然又拾回上客人桌! 之後再complain其他事情to manager. 他們說咁既服務令他們覺得這餐很貴(me too, 不值). 抵食: 完全貴!! 因為d食物+服務太太太太太太差了! 完全不值得! 令我趕住想走!乾淨: 埋單後, 我朋友十分肚痛, 趕去肚痾. Too bad!!!!!!!環境: OK但太迫
服務:
抵食: