2018-02-23
我有依間既會員,所以都對佢地既品質有大概既印象!食物質素:沙律吧 - 番添食物慢,菜唔太新鮮!牛肉炒飯- 無味、超油!甜品 - 雪糕只有紫薯味選擇,自選甜品配料位置擺得太高,好多小朋友會喜歡自己「筆」,就連大人「筆」都倒到一枱都係!火鍋配料 - 選擇一樣多及乾淨新鮮!肉類 - 是日我選擇258餐,小牛排第一份還可以不過之後既肥同肉比例係50/50,我真係第一次食到成個鍋都係油,夾條菜上來都係油淋淋!環境地方 :都知道鋪頭唔大枱唔多,人就好多,服務人員都好忙好多野做,但真係有些地方睇唔過眼!一入到去溫度有明顯分別,但火鍋店係咁上下,但偏焗!行入幾步,個地下有層油係面咁,以為係部份地下係咁,但由我枱行到去拎野食區都係咁,最嚴重既係,中間工作人員既枱位,所有櫃桶都半開狀態,形成不同位置都有櫃角,滑溜既地下加不同位置既數個櫃角,我叫我囡要轉個大圈先好去筆沙律!其實咁既環境又無小心地滑牌,有意外出現,店舖就麻煩大了!抽氣系統差、冷氣溫度左右邊不同!服務員態度同其他果幾間分店都有所分別!雖然唔好既感覺多,但見佢新開可以比多次機會佢!
食物質素:
沙律吧 - 番添食物慢,菜唔太新鮮!
牛肉炒飯- 無味、超油!
火鍋配料 - 選擇一樣多及乾淨新鮮!
環境地方 :
一入到去溫度有明顯分別,但火鍋店係咁上下,但偏焗!
抽氣系統差、冷氣溫度左右邊不同!
服務員態度同其他果幾間分店都有所分別!
雖然唔好既感覺多,但見佢新開可以比多次機會佢!