2019-04-10
今日過將軍澳搵朋友仔玩,玩飽梗係要食野啦~ 出嚟前見露比有得用$88買一個月半價pass, 即刻㩒咗先~ (但比晒錢先知要第二日先activate到張咭囉。。。。。。)同小朋友同行,一拎位即刻送咗2個鎖匙扣比小朋友們,大人得到幾分鐘安寧🤣🤣 出嚟食飯bb櫈很重要很重要!兒童餐都一樣!仲比埋蠟筆佢地畫畫㨂咗芝士長通粉比米豬大人就食呢啲朋友叫咗fish and chips, 我要咗7成熟burger好快已經有得食喇~ 先嚟咗兒童餐~ 芝士味好香~ 不過有啲熱,心急嘅小朋友要小心啊我的cheese burger塊漢堡扒煎到啱啱好,勁厚勁juicy, 包烤到好香脆,食到停唔到口~薯條脆卜卜,不停比米豬偷食囉。。。。朋友的fish and chips粉漿唔係太厚,但我個人認為份量小咗啲,不過朋友話啲魚好香,又有汁,都唔錯吧~另外加咗雞翼比小朋友們食,大家都食唔停口,好香bbq sauce味,但略嫌有點乾身跟lunch有得用一次salad bar同埋自助湯但記得有呢2樣野時我地已經勁飽了,所以就食咗小小咋埋咗單比晒錢先醒起兒童餐係有雪糕㗎!即刻叫埋先!好大杯。。。。。。。都係牛記雪糕,冇咩特別埋單
㨂咗芝士長通粉比米豬
大人就食呢啲
我的cheese burger
薯條脆卜卜,不停比米豬偷食囉。。。。
朋友的fish and chips
跟lunch有得用一次salad bar同埋自助湯
但記得有呢2樣野時我地已經勁飽了,所以就食咗小小咋
埋咗單比晒錢先醒起兒童餐係有雪糕㗎!即刻叫埋先!
好大杯。。。。。。。都係牛記雪糕,冇咩特別
埋單時同店員講咗呢個會員咭未activate ge問題,佢就照做返會員價比我