2024-11-05 52 views
觀塘超多好野食,特別係cafe 也是特別多。今次特別介紹位於裕民坊的🖤🤍🖤black coffee☕️, 有格調夠fashion , 係呢度行完街想食得好味又舒服,食物質素賣相又要得,black coffee ☕️ 真係可以滿足曬你😋🖤🖤🖤今日同朋友來食野,就來black coffee chill chill啦。呢度出名咖啡☕️,窩夫🧇,意粉🍝,試過就知好看又好食🤤1. 香煎口水雞扒窩夫🧇🐔 特別又好吃,中西合璧,好似個大大漢堡咁,仲有沙拉🥗,一定要食啊。2. 龍蝦🦞濃湯意粉🍝配虎蝦 超濃超香龍蝦濃湯,大蝦有幾隻,滿滿的意粉,又係我極力推薦的意粉3. 水牛城雞翅 呢個雞翅又係整得好用心,味道👅作為小食都真係正。4. 朱古力🍫香蕉🍌窩夫🧇 超級邪惡但又好重料既窩夫🧇甜品必食🖤5. 榛子🌰鮮奶咖啡 必飲一定飲咖啡,來呢度當然要飲咖啡啦。
觀塘超多好野食,特別係cafe 也是特別多。
呢度出名咖啡☕️,窩夫🧇,意粉🍝,試過就知好看又好食🤤
2024-09-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)