2023-04-03 666 views
Openrice搵到間泰國餐廳唔差,見平日經過就一於試吓先,工業大廈一樓入面,6點去到無乜客人,揀卡位坐之後我哋每人叫碟粉醫下肚仔。😃😃炒金邊粉 4/5 $70整體酸味比較重,有大大隻蝦肉、韮菜、炒蛋絲,穫氣足夠,熱辣辣,粉量好大,一個人都食唔曬😂。海南雞金邊粉 3.5/5金邊粉煮得比較林,湯底比較重,但係麵質都保持一定嘅煙韌,唔會煮到一Pat野,海南雞比較肥美,但係都好鮮嫩,幾好食😌。地點:餐廳位於成業街嘅工業大廈,地下有樓梯直上一樓,大廈都好殘舊。環境:入邊都幾大,眼見都有30張枱以上,但係個格局好似成個飯堂咁樣,比較迫夾,有啲冷氣機滴水添。有啲烏蠅仔飛來飛去,感覺衛生情況一般。環境比較嘈,聽到店員喺廚房唱歌仔添。價錢:平均$65 一個餐有嘢飲,仲送咗甜品椰青糕俾我哋食添。☺️服務:我哋唔好要求送甜品,佢哋都俾我哋食,我哋又唔係嗌套餐,感到溫暖🥰。

炒金邊粉 4/5 $70

海南雞金邊粉 3.5/5

地點:

環境:

價錢:

平均$65 一個餐有嘢飲,仲送咗甜品椰青糕俾我哋食添。☺️

服務:

$65 (Dinner)