2024-09-27 128 views
係觀塘裕民坊YM²入面餐廳唔算少,唯獨呢間最吸引到我,坐位唔算太多,不過睇落係好舒服既🥰🩵香蕉窩夫配朱古力雪糕大推呢個甜品!!同我share出去!!份量同價錢都好親民,就算我地食左甘多野都仲食得落><當然食甜品係2個胃啦~窩夫既軟熟岩岩好,仲有少少脆邊,加埋凍冰冰既雪糕真係Prefect Match! 留意反製作時間需時~🩵水牛城雞翼有少少辣,不過係香口既辣,絕對可以接受=) 每人3隻份量岩岩好~🩵龍蝦濃湯意粉配虎蝦好香濃既龍蝦湯!!feel到佢地用左好多龍蝦去整出黎~有海既味道,而且虎蝦都好鮮味,特別係個蝦頭既膏!真係太正啦🩵日式炸豬扒漢堡包配雜菜沙律炸豬扒味道適中,唔會話擺得落會淋左或者唔好食~配埋雜菜沙律可以解下膩黎到cafe點都要飲反杯coffee既~簡簡單單叫左焦糖鮮奶咖啡,唔想飲咖啡既都可以試下抹茶鮮奶整體既食物都好高分!我一定會再黎~🥰🥰🥰係

🩵香蕉窩夫配朱古力雪糕

🩵水牛城雞翼