2022-10-30
想要更多食物推介 follow me on openrice/instagram👉🏻@joyceous.tummy 👈🏻 🤑價錢約 $200-400🧑🏻🍳 服務幾好 都好friendly🪑隱藏係cupping room 咖啡店內 唔算有好多位叫左2個lunch setlunch set $168(唔包甜品)/ $188 (包甜品)有部分main dish/頭盤要加錢Ⓙ 法國鵝肝配肉桂蘋果 鵝肝幾大片 唔會太油膩 碟上仲有少少藍梅醬同沙律🥗Ⓙ 招牌忌廉雞肉意粉🍝呢個有少少辣粉🤏 我唔食得辣都食到 仲覺得幾香口 忌廉味遠多於辣味跟餐配左杯latte 都幾好飲******************************Ⓙ 香蒜牛油焗田螺配薯蓉整得好惹味 但有個田螺肉比較入 有d難整出黎食🤣Ⓙ 香蒜牛油檸檬汁煮青口配酸種麵包青口都算幾多 但有部分青口肉較細 有一個青口仲無開口 但整體都鮮甜 唔會有d草夾左係入面Ⓙ 芒果荔枝芝士蛋糕🍰幾好味 唔會膩 呢隻芝士蛋糕味都算幾特別 跟餐配左black tea 但原來餐廳無熱檸茶🙊因無檸檬🤣
👉🏻@joyceous.tummy 👈🏻
🤑價錢約 $200-400