2024-08-12
今日喺觀塘做完Facial之後呢就搵吓有冇啲西餐廳試吓啦,咁咁啱就經過見到呢間餐廳網絡都好似唔錯,價錢都叫做合理。餐廳位於觀塘的國基商業中心超級近APM,上到去環境寬敞明亮,裝潢以木系做主題,營造出舒適的用餐氛圍。服務員態度親切周到 仲好有禮貌今天我點了lunch set 嘅牛肩胛肉和蒜香蟹肉意粉作為主菜。呢度嘅上菜速度好快牛肉賣相好吸引入口即化,肉質鮮嫩,配埋醬汁一齊食唔錯蟹肉意粉的蟹肉多到不得了,配埋蒜香 簡直完美融合,每一口都能品嘗出蟹肉的鮮美。🤤飲品方面,鮮奶伯爵茶拉花好靚!飲落個伯爵茶味都好香!而朱古力忌廉碎冰又唔會好甜而且朱古力味好濃郁整個用餐過程令人十分滿足,不僅美味可口,服務質素和環境也很出色。總的來說,NATA是一間值得一試西餐廳下次可能會同埋屋企人一齊去試吓其他更加多嘅嘢
牛肉賣相好吸引入口即化,肉質鮮嫩,配埋醬汁一齊食唔錯
總的來說,NATA是一間值得一試西餐廳
下次可能會同埋屋企人一齊去試吓其他更加多嘅嘢