2019-03-16
一心去食自家燒火山石牛扒 點知 。。。( 以下絕對係我個人感愛,不喜勿插 )去得呢哋人氣店 都預左要等位 企响我前面已經有12個客人 點知排左15分鐘隊 有位店員走埋嚟同我講已經截左龍 當時距離收舖仲有 100 分鐘,我當然出聲話當我排隊嘅時間,無人埋嚟同我講過,更加無任何指示牌話已經係 last 。佢係見到我行埋去去排隊都吾出聲,我話吾係收 11點咩,可能佢見到我堅持吾走,最後佢都肯俾我哋 order 埋。不過最後我後悔 佢俾左張點餐紙我。。真心講,件扒係靚嘅 火山石板都熱嘅 加$30蚊轉套餐嘅 麵豉湯,薯片沙律,意粉,同白飯都 抵嘅 仲有一罐汽水添。 可惜嘅係 個薯蓉凍嘅,個沙律又吾夠芝麻醬。問個金色頭髮店員要多小小醬汁,佢居然擰頭,俾我見到。 我出左聲兩次至有個 戴耳環 哥哥仔肯添D俾我。我心諗,吾係任食嘅咩,我只係想要多哋醬遮。 仲有我哋食到一半至知有調味醬料可自己加 😥😥 總括而言。。。可一不可再,試過就算。
( 以下絕對係我個人感愛,不喜勿插 )
真心講,件扒係靚嘅 火山石板都熱嘅