2014-06-19 4635 views
自雑誌介紹這間新店後一直等同朋友仔來試試,今日佢放半日假,我一早訂咗枱,準時到即刻有得入。環境:其實不是太大,但人手充足,氣氛唔錯。食物:一早決定食lunch set,定咗有五款,但佢話其中一款日和牛已冇,另有兩set today special嘅牛舌餐同澳洲和牛餐、約90一份,叫咗和牛同什錦焼肉。        要讚下d澳州和牛都唔錯,輕輕焼個面已ok,醃嘅汁甜甜的好喜歡,用脆嘅紫菜包住真係叫我食廿件都得,可惜只有六粒和牛同幾塊紫菜。其他配菜如跟餐嘅湯(係蛋花湯但好清甜,飲清)、蘿蔔粒(清新爽口食晒),前菜(芽菜菠菜就一般冇特別驚喜)同沙律(細碟但亦好新鮮食晒)都好好食呢。服務:依part出咗事,1)除咗一坐低介紹張櫈可放袋同是日午餐外(笑容同禮貌都一直冇問題),但我地其實第一次嚟,見燒緊嘅著住圍裙同另一枱剛坐低又著緊圍裙而我地set野都嚟晒,咁多侍應都冇留意我地喺度等,結果都係開聲問係咪有圍裙架        2)一開始係見到Menu介紹話食十次有過金色箝刻名,但最後當然忘記,剩係埋單,佢有冇比番張單我,又冇提又冇咭冇貼紙冇印咁,到依家都唔知用咩方法儲。唔細心囉。
2014-06-11
$110 (Lunch)
  • Lunch Menu