2024-11-13 1584 views
✨總括來講,性價比一般。🎡 系旺角揾食,就search下d人推薦,見到唔少foodie都推薦哩間。地理位置係旺角,所以幾方便。但係店入邊嘅位置好逼,枱都好細張,都唔夠位置食嘢。🥢🍽️ 晚市二人餐 $388🍖 涼拌酸辣扎肉份量係好足,配料都好多,但係扎肉都幾辣下,我平時譚仔食中大辣都覺得辣… 所以大家要慎重考慮。店員都冇提醒過係咁辣😂 🍤 泰式手打蝦餅3件切成6小件,正正常常。🐓泰式古法燒雞上髀 2pc全餐最出色。燒雞上髀就真心幾出色,雞上髀系最後上,本來以為係漏左單,但原來係慢燒,所以雞肉唔會好柴,keep 到水份好juicy. 🍜 Ann Mama 船麵 (豬/牛+$10) 見到打星推薦就試下。配料很多, 但係粉有啲太腍。整體好一般。🥲 🥤 泰式綠奶茶 +$15冇咩奶味又冇咩茶味,冇咩記憶點。🥤 綠茶青檸梳打 +$15正正常常。
✨總括來講,性價比一般。

🥢🍽️ 晚市二人餐 $388

🍖 涼拌酸辣扎肉

🍤 泰式手打蝦餅
3件切成6小件,正正常常。

🐓泰式古法燒雞上髀 2pc

🍜 Ann Mama 船麵 (豬/牛+$10)

🥤 泰式綠奶茶 +$15
冇咩奶味又冇咩茶味,冇咩記憶點。

🥤 綠茶青檸梳打 +$15
正正常常。