2023-07-08
因為一心一意嚟打卡同坐下,對佢嘅食物其實冇乜期望🤪🤪提醒大家而家嘅人均最低消費已經到$80 ,請計一計自己嗌夠數未😂🫶🏾環境:因為嚟打卡,環境梗係重要過食物😝環境設計得非常之靚,非常有日式嘅感覺,好似去咗京都嘅Cafe咁。注意唔係每一個地方都可以坐喺度食嘢,但每一個地方都可以打卡影相📸最喜歡係打卡嘅樓梯,原來仲可以上閣樓,有種探秘嘅感覺。另一個喜歡打卡嘅地方係一個小窗,非常有feel🥰十分推介想嚟影相嘅大家。1️⃣Miranda Tart ($58)呢個榛子撻非常似金莎嘅味道,如果鍾意食朱古力嘅人應該都幾鍾意,如果唔係就會覺得佢甜同埋好膩。2️⃣Caramel tart ($58)焦糖撻有啲驚喜,佢係比較淋身,甜度唔算好甜,味道有啲驚喜,所以會想推介俾大家食Caramel tart!3️⃣ice milktea bottle ($46)正常發揮嘅奶茶,因為唔飲咖啡,所以冇咩飲品嘅選擇。打卡嚟講呢個樽都可以做到道具🤣📍總結:-都是個消閑好地方~不過記得先喺IG預約~-menu 上唔係所有tart都齊,個人想試下lemon tart🥲-而家已經可以食一個鐘或以上,可以慢慢打卡了
🫶🏾環境:
1️⃣Miranda Tart ($58)
2️⃣Caramel tart ($58)
3️⃣ice milktea bottle ($46)
📍總結:
-都是個消閑好地方~不過記得先喺IG預約~
-而家已經可以食一個鐘或以上,可以慢慢打卡了