2024-02-26
本身葵芳都少去,但係今日實在忍唔住!實在太掛住孖寶車仔麵啦!呢間舖頭我可以話由細食到大,仲記得嗰度嘅腸粉燒賣永遠都係我嘅最愛😍去到今時今日都仲係咁好食呢度啲嘢好抵食㗎, $52就有三餸麵仲送埋飲品!。大熱凍檸茶非常推薦大家叫佢哋嘅凍檸茶!大啦啦差唔多成半個檸檬🍋茶底夠清爽,茶味好出,真係夠晒「港式」!。獨家奶茶另外都推薦佢哋嘅獨家奶茶!平時就飲茶走嘅,但係今日點都要試吓佢嘅凍奶茶!茶底濃厚,比例啱啱好,掂晒!。推薦加$3沙嗲汁!一定要配撈麵!呢度嘅撈麵可以揀面底,咁我就梗係嗌佢哋最好食嘅粗麵啦,雖然好邪惡,但係所有卡路里都係值得㗎!濃郁嘅沙嗲醬,好惹味,仲夠晒香口,一定要試吓!除咗面之外,呢度嘅配料都有好多選擇!人氣之選!💕燒賣!😆請一定要嗌燒賣!搵到更好食嘅當我輸😱另外呢度嘅菜肉雲吞都好唔錯,皮薄餡靚大大粒,另外牛腩、肉丸、牛丸,牛雜都好多人揀㗎!大家得閒快啲嚟試吓啦!
呢度啲嘢好抵食㗎, $52就有三餸麵仲送埋飲品!
。大熱凍檸茶
。獨家奶茶
。推薦加$3沙嗲汁!一定要配撈麵!
除咗面之外,呢度嘅配料都有好多選擇!
人氣之選!💕燒賣!😆
請一定要嗌燒賣!搵到更好食嘅當我輸😱