2009-06-28 2 views
次次返屋企都間唔中睇到呢間餐廳都有人等位,加上天口熱,都無咩胃口,都會想食d有湯既野,所以就決定同朋友試呢間烏東。朋友叫左咖哩湯咖哩吉列朱扒烏東($42),話明呢間野係以烏東出名,都唔明點解d烏東一d都唔彈牙,重要林,唔爽口,重要強迫叫咖哩吉列朱扒,就一定要跟咖哩湯,好古怪!而我就叫左黑豚肉卷豬骨湯烏東($42),一等等左廿分鐘都未食到,唉‥‥‥‥如果我係餓既,我估我會拍檯走人,連小食同朋友都食晒,我碗野都未來,係就係個卷味道不錯,見到都有心機整,不過廿分鐘,咩分都扣晒!而烏東跟豬骨湯會正常d,不過都係唔爽唔滑!小食方面,叫左檸汁雞軟骨同炸蠔,味道一般,不過如果呢間野真係以烏東來吸引顧客,我衷心建議呢間餐廳既廚師,多花時間去整出更出色既烏東。

2009-06-27
$75 (Lunch)