2011-06-07 9 views
今日難得day-off, 所以同男朋友相約到期待以久既盛八食晚餐, 之前次次上黎都full, 所以今次一早訂左位好快有得入座;門口的reception 安排我地坐卡位, 跟住我急不及待甘order , 聽左個侍應介紹, 於是我地叫左個凍豆付, 最出名既牛肋骨, 大虎蝦, 甜番薯等等....可能我個人比較鐘意食燒海鮮類呱...但係冇帶子燒,有d 失望. 同埋牛肋骨面, spicy , 我鐘意!!其他食物整體我都好鐘意,果然冇介紹錯, 燒汁牛肋骨, 如果d 汁可以再多少少會更juicy!而且 服務都好好, 周不時都有人幫我加荼收碟, 又會有人幫我地換走個黑哂既網~~最後係呢個夏熱天時,食埋個"盛八淇冰", 我覺得好滿足呀!: 我下次一定會叫埋d 朋友仔上黎食!

同埋牛肋骨面, spicy , 我鐘意!!
泡菜石鍋飯,不過不失
牛胸腹,好有肉味,好食!!
厚切牛舌,我覺得最好食, 好有口感!!
最後係呢個夏熱天時,
食埋個"盛八淇冰", 我覺得好滿足呀!

我下次一定會叫埋d 朋友仔上黎食!
2011-06-05
$300 (Dinner)
厚切牛舌,我覺得最好食, 好有口感!!
牛胸腹,好有肉味,好食!!
泡菜石鍋飯,不過不失
  • 厚切牛舌