2022-01-16 389 views
睇到近日出個米芝蓮推介,諗起前排先食完公和,佢啲豆品係幾好食嘅,又平呢,餐與餐之間口痕去食下幾好㗎,不過一位難求,要堂食都撞運氣。黎到公和點可以唔食佢地嘅豆腐花,左邊係凍豆花,右邊就係熱,兩碗其實差唔多,啲人話熱食滑啲?有無根據㗎?佢地個豆花係滑嘅,仲好有豆味,最正係黃糖任落,哈哈。仲食左個三寶豆腐,豆卜同魚腐,廚房不停咁出,擺係姐姐個爐到,個姐姐只係負責有人order就夾落碟,如果靠佢一個人煎有排都無得食啦。講返個三寶,個人最鍾意豆腐,又香又滑口感好正,豆卜我覺得硬左少少,魚腐都好食,但魚肉味太搶,記得加辣醬食,加左好食好多㗎。一人十幾蚊過下口引抵啦,而加米芝蓮喎。

一人十幾蚊過下口引抵啦,而加米芝蓮喎。
2021-12-25
$20 (Tea)