2016-07-22
大江戶呢個餐廳一行入去就有好重的日本感覺, 有道扇門做遮掩, 增加私隱度叫返個大江戶便當撐一撐埸先, 大江戶便當基本上次次黎, 都會有少少唔同! 今次係燒三文魚餃同褔袋三文魚餃的皮燒得岩岩好, 而且夠熱, 咬落好脆但內軟, 魚味十足讚!福袋都係豬仔幾鐘意食的日本食品, 次次食落都會估下入面係咩料, 今次係日本年糕係入面, 很QQ 同驚喜刺生方面, 我絕對放心, 每次食都保持質素, 而且新鮮燒牛肉唔會太多汁, 保持返牛肉的鮮味, 仲有少少既菜夾係入面, 增加口感, 抵讚天婦羅種類都多, 有海蝦, 青椒等等.. 粉漿薄而且好脆呀, 食落無負擔感!另一樣佢地好有心思既野, 天婦羅汁入面會有白蘿蔔蓉, 減輕食炸野既熱氣反應呢到好適合一大班人黎食飯, 可以提早打電話黎book 定間大房, 大約容納到2~30人架
刺生方面, 我絕對放心, 每次食都保持質素, 而且新鮮