2024-11-08
2036 views
去到旺角嗰邊食嘢、朋友同我講想食啲高級食物,但係又想食吓主食、即刻考起咗我腦部嘅記憶!記得之前有一間好唔錯嘅日式放題!除咗食物高質素之外!呢度嘅魚子醬幾百蚊都係任食! 打破咗傳統日式放題嘅風格、除咗多咗好多高級食物支援、種類亦都非常多!包括燕窩燉蛋白、仲要係椰皇!當然我最欣賞就係避風塘炒蟹!呢個真係不得了連埋蟹蓋都有得食!另外最令我覺得驚喜就係海膽拖羅都係任食!呢度嘅海膽仲要轉用北海道嘅海膽非常之回本!呢度仲有清酒鮑魚、大殿堂級鐵板鵝肝厚多士!當然唔少得仲有松葉蟹腳淡淡都係肉!連牛油果蟹肉最中餅、刺身金槍魚腩同深海池魚,北海道先鮮帶子,赤貝、鹽燒左口魚壽司!呢度最唔可以錯過就一定係佢哋嘅蟹王鮮甜粥食!重點係價錢完全一啲都唔貴只需要338左右!就可以任食兩個鐘真係超級平!加上出面清酒梅酒白酒啤酒都係任飲!旺角東帝京酒店2樓殿大喜屋(旺角東店)
旺角東帝京酒店2樓
殿大喜屋(旺角東店)