2008-06-13
今日 lunchtime 同 3 個同事見到到 Mr. Steak 有食 lunch 買 3 送 1,所以就試下。首先就有自助 salad bar 一次,有生菜,apple salad,蕃茄等等,不過不失。Salad 之後就係湯,個 cream of potato soup 好好味!之後主菜,我地點左 2 個鴨胸,2 個豬扒飯,分量一般,但味道都唔錯,而因為之前已經食左一大碟 salad 同湯,個主菜分量少 d 都食到我地好飽。之後到飲品,除左普通的 tea or coffee 外,仲有 2 款特飲選擇,唔洗加錢,我點左一個蜜糖特飲,味道都幾特別!飲品之後仲有甜品,唔好以為係好求其o既甜品喎,有 5 個選擇,個個都好似好好食咁!好似有焦糖檸檬 tart,tiramisu,yogurt parfait 同我地試左o既酒心朱古力蛋糕!我個人認為個朱古力蛋糕係成個 lunch 最正o既!最後,埋單 $213 / 4 人,每位 $53。好飽好豐富的一個午餐!